Search
Close this search box.

Over ons

We hebben Loper opgericht omdat we vinden dat re-integratie anders kan en anders moet. Wij leggen de verantwoordelijkheid voor het vinden van een nieuwe passende baan terug bij je medewerkers. Met een hoge mate van betrokkenheid en goede tools werken we doelgericht en intensief samen. We begeleiden medewerkers bij het ontdekken van nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Zo creëren zij zelf met een duidelijk stappenplan hun toekomst.

Een passende baan voor iedereen

Een baan die inspireert, motiveert en je medewerker op het lijf is geschreven. Dat is precies waar we bij Loper naar streven. Elke dag werken we actief met mensen samen en we weten dat er volop kansen liggen op de arbeidsmarkt. Voor iedereen.

Hoe werken wij?

Anders kijken naar re-integratie

Loper is een organisatie die anders over re-integratie denkt. Wij begeleiden mensen via smarttools en betrokkenheid en heldere communicatie staan centraal. We vragen door totdat we precies weten wat er speelt bij een medewerker en we zetten juist díe interventies in die passend zijn bij het vraagstuk. We coachen mensen om de regie terug te pakken over hun eigen loopbaan.

Onze medewerkers zijn ervaren en kundig op het gebied van re-integratie en volledig op de hoogte van alle wetten en regels. Als betrokken werkcoaches hebben zij oog voor kansen. Daarnaast zijn zij innovatief, vriendelijk en gedreven.

Maak kennis met ons team

Yara Moonen

Werkcoach

Carin Rasenberg

Financieel medewerker

Bram Lomeijer

Directeur

Lynn van der Heijden

Werkcoach

Bart van den Berk

Werkcoach

Marloes Valkenburg

Werkcoach

Michelle Wesselborg

Werkcoach

Walther van Egeraat

Werkcoach

Carla Segers

Werkcoach

Roxana Munnik

Werkcoach

Do Kersten

Business developer / Werkcoach

Patty Hout

Werkcoach

Hans van den Berg

Directeur